Cos cumparaturi

Retur

In cazul in care nu sunteti multumit de un produs comandat, il puteti returna in 14 zile calendaristice din momentul in care l-ati primit.

Potrivit articolului 9, Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14."

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice.

Perioada de retragere expira dupa 14zile calendaristice incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca trimisa prin email sau telefonic, urmand ca apoi sa primiti un formular de retur.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care intram in posesia produselor returnate.

Rambursarile de sume catre client se vor face prin virament bancar, in contul specificat de client in formularul de retur.

Produsele vor fi returnate folosind o firma de curierat sau predate direct la unul dintre magazinele Hippoland.

Costul direct al returnarii produselor este suportate de catre consumator.

Produsele nu se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata in formularul de retur.

Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit si insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat.

Nu se accepta returul produselor care au ambalajul rupt, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi sau lovituri.

Din motive de protectie a sanatatii clientilor si din motive de igiena nu se accepta returul produselor din categoria Alimentatie si Igiena (biberoane, tetine, suzete, pompe de san, accesorii de masa) daca au fost desigilate sau testate.

 
TRANSPORT GRATUIT

pentru comenzi
peste 300 lei

 
14 ZILE RETUR

Timp de 14 zile ai posibilitatea
de a returna produsul

 
PLATA CU CARDUL

Plateste rapid, comod si
sigur cu cardul de credit